Donnerstag, 18. Mai 2017

Pelletkachel

Waarom besteden we dan niet meer aandacht aan de pelletkachel ? Dit komt omdat we niet súper enthousiast zijn over deze oplossing, maar . Een pelletkachel brandt op houtpellets: dat zijn geperste houtkorrels. De pelletkachel is een kachel waarin houtpellets verbrand worden. Bekijk onze tips over hout stoken, gezondhei fijnstof en milieu.

De DOMO- pelletkachel beschikt over de modernste RIKA-innovaties, zoals de elektrische deuropener, het extra ruime pelletreservoir en de automatische . Maar gezien het uitgebreide aanbo . Pelletkachel milieuvriendelijk stoken op bio pellets. KIES de juiste pelletkachels voor meer warmte. Uitgebreide uitleg over de werking van een pelletkachel.


Wat is en hoe werkt een pelletkachel. Hieronder staan een aantal van onze meest gestelde vragen. De specialisten van RR Trading helpen je graag verder!

Ook op vlak van milieuvriendelijkheid scoort een pelletkachel erg goed. Pellets worden immers lokaal gemaakt van geperst afvalhout. Steeds meer mensen kiezen voor een pelletkachel in hun woning. Het is een goedkope en duurzame manier van verwarmen en kan . De kachel verbrandt namelijk . Ontdek de meest ecologische en stilste pelletkachel van zijn generatie.


In dit filmpje kunt u zien hoe de RR Trading pelletkachels werken.


Behalve het leegmaken van het assenreservoir heeft een pelletkachel regelmatig onderhoud nodig dat enkel door gespecialiseerd personeel kan uitgevoerd . Vele aanbiedingen bij bol. Nordic Fire is een Nederlandse producent van pelletkachels, houtkachels en CV houtkachels. Je kan de kachel dus net zoals bij centrale verwarming instellen zodat die begint te draaien op . Van de vele modellen pelletkachels in onze showroom, hebben we er ook een aantal aangesloten staan.


Wilt u graag zien hoe een pelletkachel brand? Welke pelletkachel is groot genoeg in mijn huis, hoe moet ik die aansluiten. Hoeveel vermogen om de woning te verwarmen met een pelletkachel.


Kijk eens in ons uitgebreide assortiment. MAILS WORDEN NIET BEANTWOORD ENKEL BELLEN!

Van design naar klassiek tot nostalgisch.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts